top of page

ONS TEAM

groepsfoto praktijkmedewerkers 2023.jpg
IMG_9709.JPG
IMG_9728.JPG
IMG_9743.JPG
IMG_0193.JPG
IMG_1195 - kopie (2).JPG
IMG_0956 (2)[12049].JPG

We zijn een team van 5 gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten en 1 gediplomeerd diëtiste

 

​In 2005 studeerden Vickie en Tom af aan de Universiteit van Gent. Beide gingen specialiseren en ondertussen halftijds werken in het ziekenhuis en in de privé bij collega kinesitherapeuten.

In 2007 besloot Vickie om zelfstandig haar praktijk op te starten te Evergem.
Zij combineert deze praktijk op heden met haar functie als praktijkassistent/docent aan de universiteit van Gent, voorzitter van de interuniversitaire opleiding oedeemtherapie en consultaties in de lymfekliniek van het UZ Gent. Sinds 2022 is Vickie ook gestart met het schrijven van een doctoraat.

 

Omwille van de groei van de praktijk en de nood aan uitbreiding van specialisaties besloot Tom in 2009 om zijn job in Ninove te beëindigen en zijn kennis en vaardigheid in te zetten in de praktijk in Evergem.
Tom combineert de praktijk tot op heden met een job in het AZ Alma ziekenhuis te Eeklo op de dienst locomotorische revalidatie.

 

In 2010 verhuist de praktijk naar de Kapellestraat 18.  Tussen 2010 en 2015 zijn er enkele collega’s die in de praktijk komen helpen tijdens het zwangerschapsverlof van Vickie.
Uiteindelijk blijft de praktijk uitbreiden en komen Mart (sinds oktober 2015) Greet (sinds 2020) het team vervoegen.
Greet werd de rechterhand van Tom met dezelfde specialisaties en interesses.  Zij behandelt mensen met orthopedische letsels maar ook patiënten met oedeem- en bekkenbodemproblemen tevens begeleidt zij ook onze perinatale patienten. 
Mart, afgestudeerd in 2008, werd de rechterhand van Vickie. Zij bracht extra ervaring en expertise binnen in de praktijk. Zij behandelt patiënten met Oedeem- en bekkenbodemproblemen en begeleidt ook onze perinatale patiënten.

 

Eind 2016 werd de praktijk uiteindelijk helemaal verbouwd tot een ruime praktijk met grote oefenzaal en ruimte voor meerdere therapeuten en specialisaties.

Op 21 februari 2023 werd ons kinesitherapeutisch team uitgebreid met één superdiëtiste Sandrina.

Zij specialiseerde recent sportdiëtiste en combineert haar werk in onze praktijk met de job als diëtiste in AZ Jan Palfijn.

Tot slot verwelkomden we sinds november 2023 een vijfde kinesitherapeute in onze praktijk. Laurien Rokegem studeerde in 2023 af als kinesiste. Zij komt met haar algemene vorming orthopedische revalidatie en inwendige aandoeningen, maar ook haar interesse en bijkomende specialisaties binnen de perinatale kinesitherapie het hele huidige team versterken. 

bottom of page