ONS TEAM

IMG_9709.JPG
IMG_9728.JPG
IMG_9743.JPG
Thaissa_edited.jpg
IMG_0193.JPG
IMG_0233 (2).jpg

We zijn een team van 5 gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten en 1 gediplomeerde diëtiste.

 

​In 2005 studeerden Vickie en Tom af aan de Universiteit van Gent. Beide gingen specialiseren en ondertussen halftijds werken in het ziekenhuis en in de privé bij collega kinesitherapeuten.

In 2007 besloot Vickie om zelfstandig haar praktijk op te starten te Evergem.
Zij combineert deze praktijk op heden met haar functie als praktijkassistent/docent aan de universiteit van Gent, voorzitter van de interuniversitaire opleiding oedeemtherapie en consultaties in de lymfekliniek van het UZ Gent

 

Omwille van de groei van de praktijk en de nood aan uitbreiding van specialisaties besloot Tom in 2009 om zijn job in Ninove te beëindigen en zijn kennis en vaardigheid in te zetten in de praktijk in Evergem.
Tom combineert de praktijk tot op heden met een job in het AZ Alma ziekenhuis te Eeklo op de dienst locomotorische revalidatie.

 

In 2010 verhuist de praktijk naar de Kapellestraat 18.  Tussen 2010 en 2015 zijn er enkele collega’s die in de praktijk komen helpen tijdens het zwangerschapsverlof van Vickie.
Uiteindelijk blijft de praktijk uitbreiden en komen Trees en Mart in oktober 2015 het team vervoegen.
Trees, net afgestudeerd wordt de rechterhand van Tom met dezelfde specialisaties en interesses. 
Mart, afgestudeerd in 2008, als rechterhand van Vickie. Zij bracht extra ervaring en expertise binnen in de praktijk.

 

Eind 2016 werd de praktijk uiteindelijk helemaal verbouwd tot een ruime praktijk met grote oefenzaal en ruimte voor meerdere therapeuten en specialisaties.

Sinds kort (2020) verwelkomen we ook Greet en Joy in de praktijk. Greet zal mensen met orthopedische letsels maar ook patiënten met oedeem- en bekkenbodemproblemen behandelen en tevens patiënten perinataal begeleiden.

Joy is onze diëtiste en heeft naast de algemene diëtiek ook verschillende extra specialisaties. .