NIeuwe lessenreeks core stability en cardio workout najaar 2019

LESSENREEKS CORE STABILITY EN CARDIO WORKOUT 

Wat?

Wij, als kinesitherapeuten zien dagelijks letsels ten gevolge van een gebrek aan rompstabiliteit (Core Stability). Om rugletsels en sportletsels te voorkomen willen wij met deze lessenreeks een gemakkelijke en toegankelijke oplossing bieden.  

We gaan te werk in kleine groepjes, waardoor individuele benadering mogelijk blijft. 

We focussen ons op het juist aanleren van buik- en rugspieroefeningen volgens uw individuele behoeften. Door deze  core stability training bekomt u meer rompstabiliteit en kunnen letsels voorkomen worden. Het uitoefenen van uw dagelijkse activiteiten, of van uw favoriete sport zal hierdoor makkelijker en veiliger kunnen verlopen. Bovendien kan een betere rompstabiliteit zorgen voor betere sportprestaties. 

 

Daarnaast komt er ook een cardio-workout aan bod. In onze oefenzaal staan roeier, loopband, crosstrainer, hometrainers en nog veel meer voor u klaar om uw ideale workout te verzorgen. 

Ook hier zal een individueel programma worden opgesteld zodat u optimaal aan uw conditie kan werken. 

 

De lessen worden gegeven door Vickie Van Besien, in overleg met onze andere kinesitherapeuten. Vanuit onze medische achtergrond zijn wij ideaal geplaatst om u correct te begeleiden en uw individuele progressie op te bouwen op het juiste moment. 

Voor wie?
 
De lessenreeksen zijn toegankelijk voor iedereen die aan zijn of haar conditie wil werken op een veilige manier, met de nodige aandacht voor rompstabiliteit. Zowel absolute beginners, als geoefende sporters zijn welkom. Er wordt rekening gehouden met uw individueel niveau en eventuele aandachtspunten.

 

Wanneer?

De lessen gaan door op maandag op volgende data:

Maandag 30/9/2019

Maandag 7/10/2019

Maandag 14/10/2019

Maandag 21/10/2019

Maandag 28/10/2019

Workout van 19.45 tot 20.45u
 

 

 

Prijs en inschrijvingen?

Voor bovenstaande lessenreeksen betaalt u 50 euro voor 5 lessen. Er kan niet per les betaald worden. Er kan niet afgeweken worden van bovenstaande data. 

U betaalt 25 euro bij de inschrijving, dit om no shows en laattijdige annulatie te vermijden. De overige 25 euro betaalt u bij de eerste les. 

De cursus gaat door van zodra er 4 inschrijvingen zijn.  

Maximum aantal inschrijvingen per lessenreeks is 8 personen. 

Inschrijvingen zijn mogelijk in de praktijk, via mail Mesics-evergem@outlook.com of telefonisch: 09/330.59.63 

​© 2018 by Mesics Evergem