top of page
Zoeken

Volledige sluiting van de praktijk tot 3 april 2020 (onder voorbehoud)

Beste patiënten, het is met spijt in ons hart dat wij moeten meedelen dat de praktijk vanaf 17 maart volledig gesloten wordt tot en met 3 april 2020. (onder voorbehoud)


De huidige, strenge richtlijnen en maatregelen tegen Corona hebben ons tot dit besluit gedwongen. Meer dan 1 meter afstand bewaren is onmogelijk binnen de kinesitherapeutische behandeling. Mondmaskers en beschermingskledij of - handschoenen zijn niet voldoende voorradig. Het is daarom voor ons onmogelijk om ons aan de richtlijnen te houden en om de veiligheid en de gezondheid voor iedereen te garanderen.


Patiënten die nog een afspraak hebben zullen persoonlijk gecontacteerd worden. U houdt ook best onze website of onze Facebook pagina in de gaten om de verdere evolutie op te volgen.


Hebt u nog een vraag, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Spreek een boodschap in op het antwoordapparaat en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of stuur ons een mail indien u vragen heeft over eventuele oefeningen, of het verdere verloop van uw behandeling. Wij blijven deze periode wel bereikbaar.


Wij wensen iedereen veel sterkte toe de volgende weken.

Zorg goed voor elkaar en voor jullie zelf.

Vriendelijke groeten,

Het Mesics Team (Tom, Vickie, Mart, Trees en Greet)
22 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page