Postnatale Core stability lessenreeks: start september 2020

Najaar 2020: ook start core stability lessenreeks voor sporters: meer info volgt later

LESSENREEKS CORE STABILITY EN CARDIO WORKOUT 

Wat?

Wij, als kinesitherapeuten zien dagelijks letsels ten gevolge van een gebrek aan rompstabiliteit (Core Stability). Om rugletsels en sportletsels te voorkomen willen wij met deze lessenreeks een gemakkelijke en toegankelijke oplossing bieden.  

We gaan te werk in kleine groepjes van maximum 6 personen waardoor individuele benadering mogelijk blijft en de nodige sociale afstand bewaard kan blijven.

We focussen ons op het juist aanleren van buik- en rugspieroefeningen volgens uw individuele behoeften. Door deze  core stability training bekomt u meer rompstabiliteit en kunnen letsels voorkomen worden. Het uitoefenen van uw dagelijkse activiteiten, of van uw favoriete sport zal hierdoor makkelijker en veiliger kunnen verlopen. Bovendien kan een betere rompstabiliteit zorgen voor betere sportprestaties. 

 

Daarnaast komt er ook een cardio-workout aan bod. In onze oefenzaal staan roeier, loopband, crosstrainer, hometrainers en nog veel meer voor u klaar om uw ideale workout te verzorgen. 

Ook hier zal een individueel programma worden opgesteld zodat u optimaal aan uw conditie kan werken. 

 

De lessen worden gegeven door Vickie Van Besien (groep 1) en Greet Keustermans (Groep 2), in overleg met onze andere kinesitherapeuten. Vanuit onze medische achtergrond zijn wij ideaal geplaatst om u correct te begeleiden en uw individuele progressie op te bouwen op het juiste moment. 

Voor wie?
 
Deze lessenreeksen zijn toegankelijk voor iedereen die postnataal aan haar conditie wil werken op een veilige manier met de nodige aandacht voor rompstabiliteit. Het is aangeraden om eerst de individuele kinesitherapeutische sessies te volgen in onze praktijk alvorens met deze lessenreeks te starten zodat wij rekening kunnen houden met uw individueel niveau en eventuele aandachtspunten, maar dit is geen absolute must. Indien u twijfelt, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor meer info.
Zowel absolute beginners, als geoefende sporters zijn welkom. Deze training kan gestart worden ten vroegste 8 weken na de bevalling maar u bent zeker ook welkom als u bvb reeds 9 maand geleden bevallen bent.

 

Wanneer?

De lessen gaan door op maandag op volgende data:

Maandag 12/10/2020

Maandag 19/10/2020

Maandag 26/10/2020

Maandag 2/11/2020

Maandag 9/11/2020

Workout groep 1: 19.30-20.30 = VOLZET
Workout groep 2: 20.45-21.45 = VOLZET
Om wille van Corona blijven onze groepen beperkt tot 6 personen zodat wij voldoende afstand kunnen  behouden.
Data eind november en begin december voorlopig nog niet bekend, we wachten de evolutie van Covid-19 af en ook de maatregelen.
Prijs en inschrijvingen?

Voor bovenstaande lessenreeksen betaalt u 50 euro voor 5 lessen. Er kan niet per les betaald worden. Er kan niet afgeweken worden van bovenstaande data. 

U betaalt 25 euro bij de inschrijving, dit om no shows en laattijdige annulatie te vermijden. De overige 25 euro betaalt u bij de eerste les. 

De cursus gaat door van zodra er 4 inschrijvingen zijn.  

Maximum aantal inschrijvingen per lessenreeks is 6 personen. 

​© 2018 by Mesics Evergem

5zUSkAtW_cFplHGO48vRYu9rmlr6CCnQ79TBm94E